fbpx

Vierdaagse zomercursus: Introductie tot de Westerse traditie

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Let op: beurzen beschikbaar!

Data:  Maandag 1 juli, Dinsdag 2 juli, Woensdag 3 juli, Donderdag 4 juli.

Tijd: 9.30-17.00.

Verrijk uw kennis met onze introductiecursus

Het begrijpen van de wereld waarin wij leven en het in kunnen spelen op ontwikkelingen vereisen kennis van grondslagen. Inzicht in het ontstaan van onze huidige maatschappij en de heersende denkbeelden is cruciaal. Ontdek de bronnen binnen de Westerse traditie in deze introductiecursus. Wat houdt ons cursusprogramma in?

Verdiepend onderwijsprogramma

Het academische programma van AILAS is een waardevolle aanvulling op bachelorprogramma’s en university colleges in binnen- en buitenland. Onze cursisten zijn bachelor- en masterstudenten, maar ook werkende professionals en anderen met een academische opleiding die verdieping van hun kennis zoeken. Hierdoor ontstaan gemengd samengestelde cursusgroepen met een bijzondere dynamiek en een uitzonderlijke kennisuitwisseling en interactie.

Oudheid, middeleeuwen, moderniteit. Kunst, muziek, filosofie, theologie, literatuur en natuurwetenschap. Aristoteles, de Bijbel, Bach en Goethe. Deze unieke overzichtscursus geeft op beknopte wijze inzicht in en overzicht van de veelzijdige culturele erfenis die aan de basis ligt van onze samenleving en haar gewoonten. We gebruiken hiervoor zorgvuldig geselecteerde originele bronnen.

Inschrijfformulier

    Cursussen worden gegeven in het Nederlands of het Engels, afhankelijk van de aanmeldingen.
    Voor studenten die de volledige cursusprijs niet kunnen betalen stelt AILAS op aanvraag een beurs ter waarde van maximaal 30% ter beschikking. Voor universitair docenten en VWO docenten die de volledige cursusprijs niet kunnen betalen stelt AILAS op aanvraag een beurs ter waarde van maximaal 20% ter beschikking.

Donor worden?

AILAS is afhankelijk van donoren: om studiebeurzen mogelijk te maken en om de groei van AILAS te ondersteunen.

Met uw donatie investeert u in een concreet, bestaand project, opgericht, aangejaagd en gedragen door hoogopgeleide, succesvolle academici, onderzoekers en andere professionals, dat met minimale financiering reeds veelbelovende successen heeft geboekt. Per half jaar houden we u op de hoogte van onze vorderingen, op een door u aangegeven wijze. Eén keer per jaar organiseren we een activiteit speciaal voor donoren.

GRAAG VRAGEN WIJ U OM UW BIJDRAGE.

Stichting Amstel Institute for the Liberal Arts & Sciences

Holendrechtstraat 42-3, 1078 TV Amsterdam

KvK: 67743439
IBAN: NL26 INGB 0007 5894 14